top of page

Kalkunrulader med hvit bønnesalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 skiver bacon i biter
1 neve økologiske aprikoser, hakket
4 ss hakket persille
8 tynne skiver kalkun, økologisk
Økologisk smør
Salt og pepper
2 ss økologisk mel
3 dl eplejuice
1 hønsebuljongterning
2 boks butterbeans
200 g sukkererter i biter
2 stangselleristilker i biter
4 vårløk i biter
1 rød paprika i terninger
12 delte cherrytomater

Stek baconet i en stekepanne, og vend i aprikoser og persille. Fordel fyllet på kalkunskivene, og rull sammen. Fest med tannpirkere. Brun ruladene i smør. Krydre med salt og pepper, og dryss over mel. Tilsett eplejuice og buljong. Legg på lokk og la ruladene bresere under lokk i et par minutter til de er gjennomstekte.
Surr forsiktig sammen bønner og grønnsaker i litt smør. Krydre med salt og pepper, og server med rulader og sjy.

Ruladene kan fylles med mye annet godt. Server brød til.

Bold Title

bottom of page