top of page

Kald avokadosuppe med reker, rogn og lime

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 dl kremfløte
2 store avokadoer
1 lime, saften

2 dl tørr hvitvin
6 dl hønsebuljong
1 ss dijonsennep
Salt og pepper

Evt 4 limeskiver
4 ss rogn eller kaviar
2 dl rensede reker
Koriander til pynt

Stivpisk fløten og del avokadoene, ta ut steinen og fruktkjøttet fra skallet. Kjør kjøttet i kjøkkenmaskin med limesaften.
Bland i vin, kald buljong, sennep, salt og pepper og vend til slutt inn kremen.
Hell suppen i dype tallerkener og legg evt en limeskive med rogn og reker på toppen. Pynt med koriander.

Servér suppen med én gang, ellers blir den lett brun.

Bold Title

© 2025 by Inkognito AS.

Artisjokksalat med ricottakrem

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page