top of page
Kaffestekt kyllingbryst med foie gras og linser
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllingbryst
Salt og pepper
2 ts kaffebønner, hakkede
1 ss smør
4 skiver foie gras
4 dl puylinser, kokte
2 dl oksekraft
1 rød paprika i strimler
1 ss olje
1 appelsin i fileter
Rødbetspirer til pynt
Krydre kyllingbrystene med salt, pepper og kaffebønner. Brun i litt smør og etterstek i ovn på 200 °C i ca 12 min. Stek foie gras i resten av smøret.
Kok sammen linser og oksekraft. Smak til med salt og pepper. Stek paprikastrimler i oljen, trekk evt av skinnet.
Del kyllingbrystene i biter og servér med foie gras, linser og paprika. Pynt med appelsin og rødbetspirer.
Kyllingbryst kan byttes ut med andebryst.
Bold Title
bottom of page