top of page
Hvitløkstekt sei
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/7d11c3_c5abe05d77084e32b2153a1a18784728~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_avif,quality_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g seifilet
3 fedd hvitløk, grovhakket
1 ss olivenolje
400 g savoykål
10 ansjosfileter
1 eggeplomme
200 g smør
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
Skrap seien fri for skjell, men behold skinnet. Del i serveringsstykker og vend stykkene i hakket hvitløk. Stek på sterk varme i stekepanne med litt olje, 5 minutter med skinnsiden ned, deretter 2 minutter på den andre siden.
Del kålblader i store biter og surr dem møre i litt olje. Avkjøl og anrett ansjos på bladene.
Visp eggeplommene i vannbad. Temperér smøret og spe det i plommene litt etter litt. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Bold Title
bottom of page