Hiyamuginudler med tomatsaus
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/7d11c3_000f3cc5a7774ff9968e7f9258fba094~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_avif,quality_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Tomatsaus:
200 g modne klasetomater, ta ut frø
1 sjalottløk, skrelt og grovt hakket
1/2 rød paprika, ta ut frø
1/2 gul paprika, ta ut frø
1/2 selleristang, grovt kuttet
1 babyagurk/miniagurk
2 ss olivenolje, extra virgin
Salt og pepper etter smak
400 g hiyamuginudler
Forbered alle grønnsakene til sausen og kutt dem grovt. Kjør dem i en kjøkkenmaskin i en til to sek. Grønnsakene skal være i småbiter, ikke puré. Tilsett olivenolje og smaksett om nødvendig med salt og pepper. Avkjøl sausen mens du koker nudlene.
Kok opp en kjele vann og tilsett nudler. Rør med spisepinner for å hindre at de kleber seg sammen, og ha i en kopp kaldt vann når vannet koker igjen. Dette kan være nødvendig å gjøre et par ganger, avhengig av hvor tørre nudlene er. Sil og skyll under kaldt vann, og sil på nytt. Kombiner saus og nudler i en stor bolle og servér.