top of page

Hiyamuginudler med tomatsaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Tomatsaus:
200 g modne klasetomater, ta ut frø
1 sjalottløk, skrelt og grovt hakket
1/2 rød paprika, ta ut frø
1/2 gul paprika, ta ut frø
1/2 selleristang, grovt kuttet
1 babyagurk/miniagurk
2 ss olivenolje, extra virgin
Salt og pepper etter smak

400 g hiyamuginudler

Forbered alle grønnsakene til sausen og kutt dem grovt. Kjør dem i en kjøkkenmaskin i en til to sek. Grønnsakene skal være i småbiter, ikke puré. Tilsett olivenolje og smaksett om nødvendig med salt og pepper. Avkjøl sausen mens du koker nudlene.
Kok opp en kjele vann og tilsett nudler. Rør med spisepinner for å hindre at de kleber seg sammen, og ha i en kopp kaldt vann når vannet koker igjen. Dette kan være nødvendig å gjøre et par ganger, avhengig av hvor tørre nudlene er. Sil og skyll under kaldt vann, og sil på nytt. Kombiner saus og nudler i en stor bolle og servér.

Bold Title

bottom of page