top of page
Helstekt vårkylling med skinke, søtpotet og chilikrem
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 små vårkyllinger
Salt og pepper
2 hvitløkfedd
4 skiver parmaskinke
8 søtpoteter i skiver
4 ss olje
2 rosmarinkvister
1 dl chilisaus
1 dl crème fraîche
Krydre kyllingene med salt og pepper. Gni inn hvitløkfedd rundt kyllingene og surr skinke rundt brystene (bind evt opp kyllingene med snor). Sett kyllingene på grillpinner og grill under lokk til de er gjennomstekte (tar ca 50 min), eller stek i ovn på 180 °C.
Vend potetskivene i oljen og krydre med salt og pepper. Legg dem på grillen sammen med kyllingen de siste 12 min.
Bland sammen grillsaus og crème fraîche.
Det går også fint å brune kyllingen i stekepanne og ettersteke i ovn på 180 °C i ca 40 min. Servér gjerne med en grønn salat til.
Bold Title
bottom of page