top of page

Helstekt økologisk kylling med timian, sitron og hvitløk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 økologisk kylling
Økologisk olivenolje
Salt og pepper
1 potte økologisk timian
8 hvitløkfedd
1 økologisk sitron

Legg kyllingen i en ildfast form. Gni inn kyllingen med olje og krydre med salt og pepper. Grovhakk timian, hakk hvitløken og riv skallet fra sitronen, og gni inn kyllingen med blandingen.
Stek kyllingen nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 50 minutter. Ha gjerne rotgrønnsaker og poteter rundt kyllingen. Hvis du stikker en kniv i låret på kyllingen, og kjøttsaften pipler ut er klar, betyr det at kyllingen er ferdig. La kyllingen hvile en stund før servering, slik at den blir saftig og god.

Server gjerne med ris, couscous, bulgur og en deilig salat.

Bold Title

bottom of page