top of page

Gyoza med forskjellig fyll

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: ca. 1 time

Svinefyll
400 g svinekjøttdeig
4 ss vann
2 vårløk, hakket
1 hvitløkfedd, revet
1 ss ingefær, revet
Litt limeskall, revet
2 ss østerssaus
1 kinakål, i strimler
2 ss olje
2 ts salt

Skalldyrfyll
300 g renset krabbekjøtt (kongekrabbe, snøkrabbe el. lignende)
2 vårløk, hakket
1 ss ingefær, revet
2 ss stangselleri, finhakket
1 løk, finhakket

1 pk gyozapapir

Bland alle ingrediensene til de forskjellige typene fyll.
Fordel farsen med skje på gyozapapir og pensle kantene med vann. Brett dem sammen
til små halvmåner. Stek gyoza i litt olje i en stekepanne til de har fin farge. Hell over litt vann og damp
dem under lokk i 2-3 minutter. Server med en god soyabasert dippsaus.

Bold Title

bottom of page