top of page
Gyoza med forskjellig fyll
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: ca. 1 time
Svinefyll
400 g svinekjøttdeig
4 ss vann
2 vårløk, hakket
1 hvitløkfedd, revet
1 ss ingefær, revet
Litt limeskall, revet
2 ss østerssaus
1 kinakål, i strimler
2 ss olje
2 ts salt
Skalldyrfyll
300 g renset krabbekjøtt (kongekrabbe, snøkrabbe el. lignende)
2 vårløk, hakket
1 ss ingefær, revet
2 ss stangselleri, finhakket
1 løk, finhakket
1 pk gyozapapir
Bland alle ingrediensene til de forskjellige typene fyll.
Fordel farsen med skje på gyozapapir og pensle kantene med vann. Brett dem sammen
til små halvmåner. Stek gyoza i litt olje i en stekepanne til de har fin farge. Hell over litt vann og damp
dem under lokk i 2-3 minutter. Server med en god soyabasert dippsaus.
Bold Title
bottom of page