top of page
Gulasjsuppe
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_d83d63b115334429a82e716f323f245f~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 chorizopølser
3 paprika i forskjellig farge
600 g karbonadedeig
1 ss smør
2 gul løk, hakket
1 dl tomatpuré
2 ts karve
2 ltr kjøttkraft
Røre:
2 dl crème fraîche
1 hvitløkfedd, presset
2 ss persille, hakket
Kutt pølser i biter. Kutt paprika i terninger. Brun karbonadedeigen i smør, hakk godt opp. Ha i pølsebiter, løk og paprika og la dette surre sammen 2 min. Ha i tomatpuré, karve og buljong. La suppen koke i 10-15 min.
Bland sammen crème fraîche, hvitløk og persille.
Servér suppen i dype tallerkener med en klatt røre oppi.
Servér gjerne med godt brød og ost til.
Bold Title
bottom of page