top of page

Gulasjsuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 chorizopølser
3 paprika i forskjellig farge
600 g karbonadedeig
1 ss smør
2 gul løk, hakket
1 dl tomatpuré
2 ts karve
2 ltr kjøttkraft

Røre:
2 dl crème fraîche
1 hvitløkfedd, presset
2 ss persille, hakket

Kutt pølser i biter. Kutt paprika i terninger. Brun karbonadedeigen i smør, hakk godt opp. Ha i pølsebiter, løk og paprika og la dette surre sammen 2 min. Ha i tomatpuré, karve og buljong. La suppen koke i 10-15 min.
Bland sammen crème fraîche, hvitløk og persille.
Servér suppen i dype tallerkener med en klatt røre oppi.

Servér gjerne med godt brød og ost til.

Bold Title

bottom of page