top of page

Grillet tunfisk med salat og dressing

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Sitron- og soyadressing:
2 ts frisk ingefær, hakket
1 sitron, saften
3 ss japansk soya
1 ss sesamolje
2 ts senneppulver
4 ss riseddik
4 ss peanøttolje
4 tunfiskbiffer à ca 160 g
Salt og pepper
12 asparges
12 reddiker
1 raddichio rossosalat
1 pose rekechips

Bland sammen ingrediensene til dressingen. Pensle tunfisken med dressingen og krydre med salt og pepper. Grill fisken 1-2 min på hver side.
Høvle asparges og reddiker tynt. Riv salaten i mindre biter og bland med asparges og reddiker.
Skjær tunfisken i biter og servér med salat og dressing. Servér med rekechips til.

Pass på at du ikke gjennomsteker tunfisken, da den fort blir tørr.

Bold Title

bottom of page