top of page
Grillet tunfisk med agurksalat
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Dressing:
1 tommelstor bit fersk ingefær
1 hvitløkfedd
1 rød chili
2 ss brunt sukker
2 ss fishsauce
1 lime, saften
4 ss vann
1 agurk
4 tunfiskbiffer à ca 150 g
2 ts sesamolje
2 hvitløkfedd, raspet
Salt og pepper
4 ts sesamfrø
Limebåter til servering
Ha alle ingrediensene til dressingen i en mikser og kjør sammen. La dressingen trekke i romtemperatur i 10 min.
Del agurken på langs og fjern innmaten. Skjær i tynne lange strimler. Vend agurken i dressingen og le den marinere mens du griller fisken.
Pensle tunfisken med olje og hvitløk. Grill fisken i glohet grillpanne 1 min på hver side. Krydre med salt og pepper. Dryss over sesamfrø. Servér med limebåter til.
Kokt ris og små salatblader er godt til.
Bold Title
bottom of page