top of page

Grillet tunfisk med agurksalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Dressing:
1 tommelstor bit fersk ingefær
1 hvitløkfedd
1 rød chili
2 ss brunt sukker
2 ss fishsauce
1 lime, saften
4 ss vann

1 agurk

4 tunfiskbiffer à ca 150 g
2 ts sesamolje
2 hvitløkfedd, raspet
Salt og pepper
4 ts sesamfrø
Limebåter til servering

Ha alle ingrediensene til dressingen i en mikser og kjør sammen. La dressingen trekke i romtemperatur i 10 min.
Del agurken på langs og fjern innmaten. Skjær i tynne lange strimler. Vend agurken i dressingen og le den marinere mens du griller fisken.
Pensle tunfisken med olje og hvitløk. Grill fisken i glohet grillpanne 1 min på hver side. Krydre med salt og pepper. Dryss over sesamfrø. Servér med limebåter til.

Kokt ris og små salatblader er godt til.

Bold Title

bottom of page