Grillet nakkekotelett med friterte nudler
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Marinade:
2 ts soyasaus
2 ss tørr sherry
2 ss hoi sin-saus
1/2 ts salt
2 ts sukker
4 nakkekoteletter
3 nøster eggenudler
Olje til steking
Saus:
1 purre i ringer
1/2 issalat i biter
2 hvitløkfedd
2 ss olje
1 ts maizena
1 dl kyllingkraft
1 ss soyasaus
Salt og chili
Rør sammen ingrediensene til marinaden og legg i kotelettene. Marinér i 2 timer.
Bløtlegg nudlene i vann i 30 min og la renne av i dørslag. Fritér nudlene i olje til de er sprø, la renne av på kjøkkenpapir (dryss gjerne litt paprika over nudlene for pen farge).
Til sausen: Surr purre, salat og hvitløk i litt olje. Pisk sammen maizena og kyllingkraft og ha i kjele med løken, kok opp. Smak til sausen med soyasaus, salt og chili.
Griil kjøttstykkene i 10-15 min og kutt eventuelt opp i strimler. Servér.
Servér gjerne med grillet avokado og tomat til.