top of page

Grillet lammeburger

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g kjøttdeig av lam
1 ts salt
1 ts sort pepper, nykvernet
1 egg
1 ts chilipulver
2 ss fløte

4 tomater
6 blader basilikum
En liten neve rucculasalat
1 dl fetaost
En liten håndfull pinjekjerner
4 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
1 ss maldonsalt
1 ts sukker

Saus 1:
2 ss crème fraîche
2 ss majones
1 ss chilipulver
1 ts spisskummen, malt

Saus 2:
1 dl tomatsaus

Ha kjøttedeig i en bolle. Rør inn salt, pepper, egg, chilipulver og fløte. Form til åtte burgere. Pensle med olje og grill dem 3-4 min på hver side.
Del tomater i skiver. Bland med basilikum, salat, fetaost og pinjekjerner. Visp sammen olivenolje og balsamicoeddik. Smak til med salt og sukker. Hell vinaigretten over tomatsalaten.
Bland sammen crème fraîche, majones, chili og spisskummen. Bruk som saus.
Servér med begge sausene.

Bold Title

bottom of page