Grillet kamskjell med brent løk, ramsløkmajones og rugsmuler

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
8 kamskjell, ferdig renset
1 ss meierismør
4 småløk
100 g meierismør
2 ss sherryeddik
1 ts sukker
Salt og pepper
1 egg
1/2 ts salt
2 ss sitronsaft
1 ts dijonsennep
5 dl nøytral olje
2 ss finhakket ramsløk
2 skiver finhakket rugbrød
1 ss solsikkeolje
Del småløken i to og stek den i
tørr panne til den blir lett brent.
Tilsett 100 g meierismør,
sherryeddik og sukker og la det
trekke til løken er mør.
Smak til med salt og pepper.
Pisk egg, salt, sitronsaft og dijonsennep og spe med olje til en tykk majones. Tilsett finhakket ramsløk.
Stek rugbrødet i olje i pannen til brødet er sprøtt og gyllent.
Knus det til smuler.
Stek kamskjellene i varm panne
i ca. 30 sekunder. Snu dem, tilsett
meierismør og stek dem videre i
30 sekunder.