top of page
Grillet blekksprut i tamarind-dressing
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Dressing:
1 ss tamarind pasta
1/2 lime, saften
2 ss fishsauce
1 ss brunt sukker
1 hvitløkfedd, knust
2 sjalottløk i tynne skiver
1/2 grønn chili i strimler
1/2 rød chili i strimler
Olje
2 store tomater i biter, uten innmat
500 g renset baby blekksprut
1 neve hakkede blandede urter f.eks basilikum, koriander, mynte
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen i en bolle.
Varm opp en grillpanne og pensle den med litt olje. Grill først raskt tomatene, vask pannen. Pensle med litt mer olje og grill blekkspruten raskt under press.
Vend tomater og blekksprut i dressingen og vend i urter, servér.
Servér med ristede baguetteskiver og limebåter.
Bold Title
bottom of page