Grillet biff med saltbakt rødløk og timiansmør

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Timiansmør:
100 g smør, romtemperert
1 neve timian, hakket
2 hvitløkfedd
1 ss sitronskall, revet
4 små rødløker
4 dl grovsalt
2 ss smør
4 biffer à ca 160 g
Salt og pepper
1 pose rødvinmarinade
Timian til pynt
Ha smør i en mikser sammen med timian (bruk gjerne sitrontimian), hvitløk og sitronskall. Kjør til et grønt smør. Pakk inn i matpapir og sett i kjøleskap.
Lag et kryss i tuppen på løkene og sett dem i saltet i en ildfast form. Trykk ned litt smør i hver løk og stek i ovn på 180 °C i ca 40 min.
Krydre biffene med salt og pepper og pensle med marinade. Grill biffene på middels varme på begge sider til de begynner å piple ut kjøttsaft, da er de medium stekt. Anrett på tallerken, pynt med timian.
Servér med salat eller potettilbehør. Grønnsakpuré smaker godt til.