Grillet biff
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g poteter i skiver
4 snackpaprika
2 hvitløkfedd
4 kvister rosmarin
Salt og pepper
4 ss olje
4 biffer à 160 g
200 g grønne bønner
200 g rotgrønnsaker i terninger
1 beger lettrømme
2-3 ss sennep, grov
Skjær poteter i skiver og ha dem sammen med paprika, hvitløkfedd og rosmarin i en ildfast form. Ha over salt, pepper og olje. Stek i ovn på 200 °C i ca 20 min.
Pensle kjøttet med olje. Ha på salt og pepper og grill i grillpanne på begge sider. Ettterstek i ovn på 200 °C i ca 12 min. La kjøttet hvile i aluminiumsfolie før du skjærer det opp.
Kok bønner og rotgrønnsaker i lettsaltet vann. Bland sammen rømme og sennep. Anrett på fire varme tallerkener.
Til denne retten passer både indre- og ytrefilet av okse. Eller prøv med kyllingbryst.