top of page

Grillet asparges og glaserte tomater

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

12 grønne asparges

8 nypoteter
Olivenolje
Maldonsalt
Hvit pepper, kvernet
Sitron

Kandiserte tomater:
12 cherrytomater
3 ss olivenolje
1 ts bringebæreddik
1/2 ts sukker
1 ss sesamfrø, ristet
Salt
Hvit pepper, kvernet
Frisk timian og basilikum

Forvell asparges i lettsaltet vann i 30 sek. Grill i panne med olivenolje i 3 min.
Forvell potetene i saltet vann og del dem i to. Smak til med salt og pepper og press litt sitron over aspargesen ved servering.
Kutt noen snitt i tomatene og kok dem 10 sek i kokende vann. Avkjøl i iskaldt vann. Varm opp olivenolje, bringebæreddik, sukker og sesamfrø. Vend tomatene i glasuren. Smak til med salt og pepper. Bruk frisk timian og basilikum som pynt.

Bold Title

bottom of page