top of page
Grillet asparges og glaserte tomater
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
12 grønne asparges
8 nypoteter
Olivenolje
Maldonsalt
Hvit pepper, kvernet
Sitron
Kandiserte tomater:
12 cherrytomater
3 ss olivenolje
1 ts bringebæreddik
1/2 ts sukker
1 ss sesamfrø, ristet
Salt
Hvit pepper, kvernet
Frisk timian og basilikum
Forvell asparges i lettsaltet vann i 30 sek. Grill i panne med olivenolje i 3 min.
Forvell potetene i saltet vann og del dem i to. Smak til med salt og pepper og press litt sitron over aspargesen ved servering.
Kutt noen snitt i tomatene og kok dem 10 sek i kokende vann. Avkjøl i iskaldt vann. Varm opp olivenolje, bringebæreddik, sukker og sesamfrø. Vend tomatene i glasuren. Smak til med salt og pepper. Bruk frisk timian og basilikum som pynt.
Bold Title
bottom of page