Grillet andelår med chorizo

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 andelår
Salt og pepper
1 løk, hakket
100 g kålrot i terninger
1 gulrot i terninger
1 dl rødvin
4 dl oksekraft
400 g smørbønner el. salatbønner
1 rød paprika
4 små chorizopølser
200 g haricoverts
Gni andelårene med salt og pepper. Grill lårene på skinnsiden i en grillpanne. Stek ferdig i ovn på 180 °C i ca 20 min.
Surr løk i litt av andefettet fra stekingen. Ha i kålrot- og gulrotterninger sammen med vin, kok opp. Ha i kraft og bønner. Kok til det begynner å tykne.
Del paprika i åtte båter. Stek paprika med choricopølser i litt andefett. Kok haricoverts i saltet vann. Sil fra vannet og vend inn bønnene med paprika og pølser. Anrett på varme tallerkener. Pynt med friske urter.
Finner du ikke andelår går det fint å bruke kyllinglår.