top of page

Gresskarsuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

500 g gresskar i biter

1 løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakkede
1/2 ts malt kanel
1 ss brunt sukker
1 rød chili, hakket
Smør til steking
4 dl kyllingbuljong
4 dl kokosmelk

Salt
1-2 ss limesaft
2 vårløk til pynt, hakkede
Koriander til pynt

Kok opp gresskarbitene i lettsaltet vann. Sil av vannet og sett til side.
Surr løk, hvitløk, kanel, sukker og chili i smør. Tilsett buljong, kokosmelk og gresskar. Kok i 10 min på lav varme eller til gresskarbitene er myke.
Kjør suppen jevn med en håndmikser og smak til med salt og limesaft. Dryss hakket vårløk og koriander over suppen ved servering.

Servér gjerne med rotibrød.

Bold Title

bottom of page