top of page
Gresskarsuppe
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
500 g gresskar i biter
1 løk, hakket
2 hvitløkfedd, hakkede
1/2 ts malt kanel
1 ss brunt sukker
1 r ød chili, hakket
Smør til steking
4 dl kyllingbuljong
4 dl kokosmelk
Salt
1-2 ss limesaft
2 vårløk til pynt, hakkede
Koriander til pynt
Kok opp gresskarbitene i lettsaltet vann. Sil av vannet og sett til side.
Surr løk, hvitløk, kanel, sukker og chili i smør. Tilsett buljong, kokosmelk og gresskar. Kok i 10 min på lav varme eller til gresskarbitene er myke.
Kjør suppen jevn med en håndmikser og smak til med salt og limesaft. Dryss hakket vårløk og koriander over suppen ved servering.
Servér gjerne med rotibrød.
Bold Title
bottom of page