top of page

Gresskar i kokosmelk

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 dl peanøtter, usaltede

300 g gresskar i kuber
1/2 ts salt
1 ts sukker
2 dl kokosmelk
1 dl vann

1 søtpotet i kuber
1 ss fersk koriander, hakket

Kok peanøttene i vann i 15 min.
Ha gresskarkuber i en kjele og tilsett salt og sukker. Tilsett peanøtter og vend godt rundt. Tilsett kokosmelk og vann og kok over svak varme i 5 min.
Tilsett søtpotetkuber og kok videre i ca 20 min eller til alt er mørt. Trekk kjelen fra varmen og la den trekke i 5 min før servering. Dryss over koriander og servér.

Smaker godt som vegetarrett eller som tilbehør til fisk og kjøtt.

Bold Title

bottom of page