top of page

Goi Cuon, ferske vårruller

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 40 minutter

12 scampi
1 ts olje
1/2 chili, finhakket
1 ts salt
1 vårløk, i skiver
1/2 spisskål, i strimler
1 ts sambal oelek, chili paste
1 ss hoisinsaus
1 fedd hvitløk, finhakket
1 lime, saften
1 pk rispapir, bløtlagt

Dipsaus
1 ss sesamolje
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss hoisinsaus
1 ss peanøttsmør
1 ss vann
1 ts sambal oelek

Stek scampi med olje og chili i en panne til de er ferdige. Bland salt, vårløk, spisskål, sambal oelek, hoisinsaus og hvitløk og smak til med limesaft. Legg et lag med grønnsaker på et rispapir, topp med scampi og rull det til en fast rull. Rør sammen ingrediensene til dipsausen, og smak til med mer sambal oelek hvis du vil ha den sterkere.

Bold Title

bottom of page