top of page
Goi Cuon, ferske vårruller
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 40 minutter
12 scampi
1 ts olje
1/2 chili, finhakket
1 ts salt
1 vårløk, i skiver
1/2 spisskål, i strimler
1 ts sambal oelek, chili paste
1 ss hoisinsaus
1 fedd hvitløk, finhakket
1 lime, saften
1 pk rispapir, bløtlagt
Dipsaus
1 ss sesamolje
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss hoisinsaus
1 ss peanøttsmør
1 ss vann
1 ts sambal oelek
Stek scampi med olje og chili i en panne til de er ferdige. Bland salt, vårløk, spisskål, sambal oelek, hoisinsaus og hvitløk og smak til med limesaft. Legg et lag med grønnsaker på et rispapir, topp med scampi og rull det til en fast rull. Rør sammen ingrediensene til dipsausen, og smak til med mer sambal oelek hvis du vil ha den sterkere.
Bold Title
bottom of page