Fylt kalkunbryst med grønnsakscannelloni
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 kalkunbryst ca 600 g
1 dl soltørkede tomater, hakket
1 dl oliven, hakket
1 gul løk, hakket
3 skiver loff i små biter
2 ss olje
Salt og pepper
1 dl friske urter, hakket
50 g chorizopølse i biter
3 ss olje
2 ss balsamicoeddik
Cannelloni:
2 dl tomatsaus
6 dl grønnsaker, blandede, i terninger
12 lasagneplater, kokte
1 dl parmesan, revet
Lag et hull eller snitt i kalkunbrystet. Stek tomater, oliven, løk og loff i 1 ss olje og fyll brystet med blandingen. Brun brystet i 1 ss olje. Krydre med salt og pepper. Etterstek i ovn på 180 °C i ca 20 min. Rull brystet i urter og kutt i skiver ved servering.
Ha chorizobitene i en kjele sammen med olje og varm opp på svak varme. Sil og bland inn balsamicoeddik.
Kok sammen tomatsaus og grønnsaker. Ha et par ss fyll på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i smurt ildfast form med litt væske i bunnen. Dryss over parmesan og varm i ovn på 200 °C i ca 15 min. Servér skivet kalkunbryst med cannelloni og chorizovinaigrette.
Rucculasalat med tomat og rødløk passer til.