top of page

Fylt kalkunbryst med grønnsakscannelloni

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 kalkunbryst ca 600 g
1 dl soltørkede tomater, hakket
1 dl oliven, hakket
1 gul løk, hakket
3 skiver loff i små biter
2 ss olje
Salt og pepper
1 dl friske urter, hakket

50 g chorizopølse i biter
3 ss olje
2 ss balsamicoeddik

Cannelloni:
2 dl tomatsaus
6 dl grønnsaker, blandede, i terninger
12 lasagneplater, kokte
1 dl parmesan, revet

Lag et hull eller snitt i kalkunbrystet. Stek tomater, oliven, løk og loff i 1 ss olje og fyll brystet med blandingen. Brun brystet i 1 ss olje. Krydre med salt og pepper. Etterstek i ovn på 180 °C i ca 20 min. Rull brystet i urter og kutt i skiver ved servering.
Ha chorizobitene i en kjele sammen med olje og varm opp på svak varme. Sil og bland inn balsamicoeddik.
Kok sammen tomatsaus og grønnsaker. Ha et par ss fyll på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i smurt ildfast form med litt væske i bunnen. Dryss over parmesan og varm i ovn på 200 °C i ca 15 min. Servér skivet kalkunbryst med cannelloni og chorizovinaigrette.

Rucculasalat med tomat og rødløk passer til.

Bold Title

bottom of page