top of page

Fisk- og baconspyd med gurkemeie

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Marinade:
2 ss olje
2 ss fishsauce
2 ss risvin
Litt gurkemeie
2 ts ingefær, revet
2 ts rekepasta

500 g fiskefilet i biter, f. eks steinbitfilet

Vårløkolje:
4 ss olje
2 vårløk, hakket

150 g bacon, i biter
4 ss peanøtter, grovknuste

Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og vend i fiskebitene. La marinere i 2-3 timer i kjøleskapet.
Vårløkolje: Varm opp oljen i en kjele. Ta kjelen fra varmen og ha i vårløken.
Tre fisk- og baconbiter på trespyd.
Grill spydene over middel varme til de er gjennomstekte. Pensle med vårløkolje innimellom og dryss over peanøtter når spydene vel ligger på tallerkenen. Servér.

Servér med ris og grønnsaker.

Bold Title

bottom of page