top of page

Fersk sild
pakket i risdeig med eplesalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Ingredienser:

2 ferske sildefileter
1 sitron, saften
2 ts flaksalt
4 ss god olivenolje
4 flak risdeig
4 skiver rødbeter, ferdig kokte
2 ss kruspersille, hakket
4 ts rømme
2 røde epler
1 rødløk
10 sukkererter
4 ss god olivenolje
½ sitron, saften
1 liten neve lyse rosiner
1 liten neve kongekapers

Renskjær sildefiletene, og del dem i to store biter. Drypp over sitronsaft, salt og olivenolje. Mariner i minst 30 minutter.

Bløtlegg rispapirene i 30 sekunder i lunkent vann. Legg dem på benken, og ha på rødbeter, sild, rømme og finhakket persille. Rull sammen til fire baller. Kutt eplene, rødløken og sukkerertene i tynne strimler. Vend sammen med olivenolje, sitronsaft, rosiner og kapers.

Bold Title

bottom of page