top of page

Fennikelstekt kyllingrulade med tortellini, soppsjy og urteskum

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 små kyllingbryst, ferske
4 ss estragonblader, hakket
4 ss spinat
8 baconskiver
1 ss olje
Salt og pepper
2 ss fennikelfrø

20 ferske tortellini
Små grønnsaker, f.eks. vårgulrøtter, asparges, cherrytomater

4 dl små sopp, renset
1 dl portvin
3 dl oksesjy
1 ss smør
1 dl melk
2 ss urtepuré (miksede urter)

Urter til pynt

Lag snitt i siden på brystene og legg i estragon og spinat. Ha baconskiver rundt brystene og surr hardt inn i bakepapir og plastfolie. Stek i mikrobølgeovn på lav temeratur i ca 10 min til brystene er gjennomstekte. La kjølne litt. Surr ruladene i olje og krydre med salt, pepper og fennikelfrø. Skjær i biter ved servering.
Kok tortellini som anvist på pakken. Kok og grill grønnsakene og vend sammen med tortellini.
Kok sammen sopp med portvin og sjy til en tykk saus. Pisk i 1 ss smør og smak til med salt og pepper. Ha melk og urtepuré i en kjele og pisk opp til et tykt skum. Smak til med salt og pepper. Anrett kylling med pasta, grønnsaker og sauser. Pynt med friske urter.

Fyll gjerne kyllingbrystene med f.eks. skalldyr eller gåselever. Servér med friseesalat til.

Bold Title

bottom of page