top of page

Entrecôte med rødvinsmør, grillet paprika og tortellini

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Rødvinsmør:
3 dl rødvin
30 g sjalottløk, finhakket
3 dl oksekraft
100 g smør
1 ss persille, finhakket
1/2 sitron, saften
Salt og pepper

2 røde paprika
2 gule paprika
1 neve ruccula
2 ss olivenolje
1/2 sitron, saft og skall

4 entrecôte à ca 160 g
1 pose rødvinmarinade

4 porsjoner fylte tortellini
3 ss pesto

Rødvinsmør: Kok rødvinen med sjalottløken, redusér og tilsett oksekraft. Kok inn ytterligere til den nærmest er tørr, avkjøl. Pisk smøret luftig og bland inn rødvinløken, persille og sitron. Smak til med salt og pepper. Rull stramt i matpapir. Avkjøles i kjøleskap.
Del paprika i båter og grill til de er litt brente, dra av skinnet og vend sammen med ruccula, olje og sitron.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Grill 4-6 min på hver side, pensle med marinade underveis.
Kok tortellini som anvist på pakken, vend sammen med pesto.

Hakk oliven grovt og tørk i ovn på 180 °C i 20 min. Dryss over retten ved servering.

Bold Title

bottom of page