top of page

Entrecôte med estragonsmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g entrecôte, i fire skiver
Salt og pepper
Olje og smør til steking

150 g smør, romtemperert
4 ss estragon, finhakket
1 ss sitronskall, revet

400 g små klasetomater
2 ss olivenolje
Salt

Ha salt og pepper på kjøttet. Brunes på hver side i en panne med olje. Skru ned varmen og ha i smør. La kjøttet ligge 5 min i pannen.
Bland smør med finhakket estragon og sitron. Varm i pannen med kjøttet inntil smøret så vidt har smeltet.
Del tomater i to og vend dem i olje og salt. Anrett kjøttet på tallerken. Hell resten av smøret over og legg på tomater.

Servér med bakte poteter. Del dem i to og ha i noe av estragonsmøret.

Bold Title

bottom of page