top of page

Dim sum med chilimajones

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Vanskelig

Tid: 45 minutter

400 g svinekjøttdeig
2 ss soyasaus
1 cm ingefær, revet
1 ts sesamolje
½ grønn chili, finhakket
1 ts sesamfrø, ristet
1 dl kokende vann
2 ½ dl hvetemel
1 egg
½ ts salt
3 dl solsikkeolje
1 ss srirachasaus
1 lime, saften

Rør sammen svinekjøttdeig, soyasaus, ingefær, sesamolje, grønn chili og sesamfrø. Kjør kokende vann og mel til en jevn deig i en hurtigmikser.
La den hvile i 15 minutter. Kjevle ut deigen ca. 2 mm tykk. Stikk ut sirkler og legg en skje kjøttdeig på hver. Pensle med litt vann og klem deigen sammen så det blir helt tett. Visp sammen egg og salt og spe med olje, smak til med limesaft og srirachasaus. Damp dumplingene i ca. 10 minutter i en bambusdamper og server med chilimajones.

Bold Title

bottom of page