Dampet fisk med kokos og cashewnøtter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 dl kokosmelk
2 ts brunt sukker
1 ss sesamolje
2 hvitløkfedd, hakket
1 rød chilli, hakket
1 tommelstor bit ingefær, revet
1 seabass ca 800 g
1/2 ts malt stjerneanis
Salt og pepper
1 liten bunt basilikum
2 ss cashewnøtter
Varm opp kokosmelk og sukker i en kjele og rør til sukkeret er oppløst i melken.
Varm opp sesamoljen og surr hvitløk, chilli og ingefær. Ha blandingen i melken.
Rens og skyll fisken. Fjern skjellene og snitt skinnet. Legg fisken på et folieark og krydre med stjerneanis, salt og pepper. Hell kokossausen over fisken og dryss over noen basilikumblader. Brett sammen folien og legg pakken i en dampkoker. Fisken er ferdig etter ca 30 min.
Rist nøttene i en tørr stekepanne og knus de deretter grovt.
Når fisken er ferdig legges den over på et serveringsfat. Hell over stekesjyen og dryss over basilikum og cashewnøtter.
Servér med ris og grønnsaker.