Com chay, sprøatekt ris

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
200 g klebrig ris, bløtlagt i ca. 2 timer
200 g ris
400 g svinenakke
4 ss hoisinsaus
3 ss srirachasaus
2 ss brunt sukker
1 lime, saften
2 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1 vårløk, finsnittet
Koriander
100 g hestebønner
Vask risen godt, og kok de to typene sammen som anvist på pakken. Kok risen tørr slik at den blir klebrig. Fordel risen utover et brett med bakepapir og tørk den i ovnen på 110 grader i ca. 3 timer. Skjær risen i ønsket fasong etter ca. halv tid. Del svinenakken i tynne skiver og mariner den i hoisinsaus, srirachasaus, brunt sukker, lime, soyasaus og sesamolje. Grill kjøttet i en grillpanne i ca. 2 minutter på hver side. Friter risen i en frityrgryte på ca. 170 °C, til den er gyllen og sprø. Topp risen med kjøtt, vårløk, koriander og hestebønner.