top of page

Com chay, sprøatekt ris

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 45 minutter

200 g klebrig ris, bløtlagt i ca. 2 timer
200 g ris
400 g svinenakke
4 ss hoisinsaus
3 ss srirachasaus
2 ss brunt sukker
1 lime, saften
2 ss soyasaus
1 ts sesamolje
1 vårløk, finsnittet
Koriander
100 g hestebønner

Vask risen godt, og kok de to typene sammen som anvist på pakken. Kok risen tørr slik at den blir klebrig. Fordel risen utover et brett med bakepapir og tørk den i ovnen på 110 grader i ca. 3 timer. Skjær risen i ønsket fasong etter ca. halv tid. Del svinenakken i tynne skiver og mariner den i hoisinsaus, srirachasaus, brunt sukker, lime, soyasaus og sesamolje. Grill kjøttet i en grillpanne i ca. 2 minutter på hver side. Friter risen i en frityrgryte på ca. 170 °C, til den er gyllen og sprø. Topp risen med kjøtt, vårløk, koriander og hestebønner.

Bold Title

bottom of page