top of page
Chirashizushi Tokyo-stil
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kopper ferdigkokt sushi-ris
1 flak nori, oppklippet i små, korte strimler
4 ss revet reddik eller rettich
Ca.150 g laksefilet, skinnet fjernet, skåret sashimi-stil i 12 biter
4 kokte eller rå reker, gjerne med rogn
4 kamskjell, delt i skiver
Ca. 120 g hvit fiskefilet, eksempelvis piggvar, kveite eller uer, skinnet fjernet, skåret sashimi-stil i 12 biter
1 avokado, delt i tynne skiver
4 shiitakesopp, kokt i soya og delt i tynne skiver
Wasabi
Ingefær
Soyasaus
Fyll hver bolle totredjedels full med sushi-ris. Ha finstrimlet nori over.
Anrett sjømaten, avokado og shiitake direkte på risen. Form reddik som en liten ball og legg på.
Server med wasabi, ingefær og soyasaus ved siden av.
Bold Title
bottom of page