top of page
Chakalaka
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 ss olje
1 ss ingefær, hakket
4 grønne chili i ringer
2 hvitløkfedd, hakkede
1 rødløk, hakket
1 ss karri
Salt
4-5 tomater, hakkede
3 paprikaer i terninger
2 gulrøtter i terninger
2 poteter i terninger
2 dl røde bønner, kokte
Frisk koriander
Varm opp oljen i en kjele og surr sammen ingefær, chili, hvitløk og løk. Rør inn karri og salt.
Tilsett tomater og kok til en tykk saus. Ha i paprika, gulrot og poteter i sausen og kok i 15-20 min.
Ha i bønner og varm opp. Vend til slutt inn koriander og smak til med salt. Servér.
Andre grønnsaker kan også brukes f.eks kål, blomkål, squash eller grønne bønner. Servér chakalaka med putu, paap, ris eller et godt brød.
Bold Title
bottom of page