Bun cha, kjøttboller
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tid: 40 minutter
Kjøttboller
200 g svinekjøttdeig
200 g karbonadedeig
1 ts fiskesaus
1 ts sukker
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
1 sitrongress, finhakket og most
Nuoc Cham-dressing
3 ts sukker
3 ts fiskesaus
2 ts riseddik
2 ts limejuice
1 thaichili, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket
Til servering
1 pk glassnudler, kokt som anvist på pakken
Koriander, til topping
Kjøttboller
Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Form middels store kjøttboller og stek dem i panne til de er gjennomstekt, ca. 6 minutter.
Nuoc Cham-dressing
Bland alle ingrediensene og la det trekke frem til servering.
Topp kjøttbollene med koriander og noen spiseskjeer av dressingen. Server med glassnudler og mer dressing ved siden av.