top of page

Bun cha, kjøttboller

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 40 minutter

Kjøttboller
200 g svinekjøttdeig
200 g karbonadedeig
1 ts fiskesaus
1 ts sukker
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
1 sitrongress, finhakket og most

Nuoc Cham-dressing
3 ts sukker
3 ts fiskesaus
2 ts riseddik
2 ts limejuice
1 thaichili, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket

Til servering
1 pk glassnudler, kokt som anvist på pakken
Koriander, til topping

Kjøttboller
Bland alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Form middels store kjøttboller og stek dem i panne til de er gjennomstekt, ca. 6 minutter.

Nuoc Cham-dressing
Bland alle ingrediensene og la det trekke frem til servering.

Topp kjøttbollene med koriander og noen spiseskjeer av dressingen. Server med glassnudler og mer dressing ved siden av.

Bold Title

bottom of page