top of page

Bulgogi – Marinert storfekjøtt

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 40 minutter

500 g entrecôte
1 pære, skrelt og i terninger
2 vårløk, hakket

Marinade
2 ss soyasaus
3 ss vann
1 ss brunt sukker
1 ss honning
1 ss sesamolje
1 ss ristede sesamfrø
4 fedd hvitløk, finhakket
2 1/2 krm svart pepper, malt

Skjær kjøttet i helt tynne skiver på tvers av fibrene. Kjør alle ingrediensene til marinaden glatt i en blender. Mariner kjøttet i minst 30 minutter eller over natten hvis kjøttet er litt seigt. Stek kjøttet på høy varme og server det med vårløk, pære, ris og litt av marinaden.

Bold Title

bottom of page