top of page

Bresert lammeskank med pannestekte rotgrønnsaker og mandelpotetpuré

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Ganske enkel

4 timer

4 lammeskanker
1 l lammekraft
ev. 2 buljongterninger
1 kvast timian
1 kvast rosmarin
5 fedd hvitløk
Maizena
Salt og pepper
800 g mandelpoteter
Ca. 2 dl melk
200 g smør
2 gulrøtter
1 sellerirot
2 pastinakker

Salte og pepre kjøttet, legg det i en kjele eller ildfast form sammen med urter og hvitløk.
Sett i ovnen i på 170 grader i ca. 4 timer eller til kjøttet slipper beinet. Sil av kraften og jevn med maizena, smak til med salt og pepper.
Kok potetene og sil fra vannet.
Mos potetene til stappe sammen med melk og smør.
Krydre med salt og pepper.
Skrell og kutt grønnsakene i ønsket fasong, pannestek dem med urter og smør.

Bold Title

bottom of page