top of page

Bresert kveite med rosmarin, artiskokker og sitron

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 kveiteskiver
1 ss olje
4 dl hvithvin
4 dl god blåskjellkraft
12 blåskjell
4 kvister rosmarin

4 artiskokker, kokte, i biter
12 nypoteter, delt i to
12 småløker
12 små plommetomater
1 sitron i skiver
4 ss smør

Brun fisken i oljen og ha over vin, kraft, blåskjell og rosmarin. Kok under lokk i 8 min, la trekke i 4 min.
Surr artiskokker, poteter, løk, tomater og sitronskiver i smøret. Ha alt over i ildfast form og stek i ovn på 180 °C i ca 10 min, servér til fisken.

Ha friske urter og en klatt smør i den gode kraften, og bruk den som saus.

Bold Title

bottom of page