top of page

Blings med roastbeef

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g biff av ytrefilet
Salt og pepper
Olje til steking

8 skiver med godt brød
Olivenolje
1 hvitløkfedd

1/2 agurk
1/4 sommerkål
1 rødløk, finhakket
1/2 eple, finhakket
1 dl rømme
Saft av 1 sitron
2 ts sukker

Salat og tomater

Dryss godt med salt og pepper på biffene. Grill eller stek dem 3-4 min på hver side. Avkjøl før de skjæres i skiver.
Drypp litt olivenolje over brødblingsene. Grill dem på hver side. Gni et delt hvitløksfedd på brødet når det er grillet ferdig.
Kutt agurk og sommerkål i skiver og strimler. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med sitronsaft og sukker.
Legg kjøtt og agurkblandingen i blingsene. Del i to og server, gjerne med salat og tomater ved siden av.

Her kan også restene fra helgemiddagen brukes!

Bold Title

bottom of page