top of page

Biffsalat med bringebær og mintdressing

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biter ytrefilet à 160 g
Salt og pepper
1 ss smør
12 nypoteter, kokte og delt
12 asparges, kokte
1 ss olje

1 dl yoghurt
2 ss mintgelé

4 never salat
200 aspargesbønner, kokte
20 sølvløker
2 dl bringebær
Mynteblader til pynt

Krydre biffene med salt og pepper og stek dem medium i smør. Pensle potetskiver og asparges med olje og grill til de er gjennomvarme.
Bland yoghurt og mintgelé, smak til med salt.
Bland sammen salat med aspargesbønner, sølvløk og bringebær. Fordel salatblandingen på fire tallerkener. Skjær biffen i biter og servér til salaten sammen med poteter, asparges og dressing. Pynt med mynteblader.

Grill gjerne biffene på grillen sammen med poteter og asparges.

Bold Title

bottom of page