top of page

Biffrull med grilltomater

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g indrefilet av okse

100 g smør, romtemperert
2 ss persille, finhakket
2 ss timian, finhakket
1 ss hvitløk, presset

Smør til steking

4 tomater
1 ts salt
1 ts sort pepper, nykvernet
4 ss brødkrum

Saus:
1 dl balsamicoeddik
1 ts sukker
1 ss soyasaus
2 ss smør

Lag et snitt langs indrefileten. Brett ut og bank den flat, ca 2 cm tykk.
Bland sammen ingrediensene til smøret. Smør utover indrefileten. Rull sammen igjen og fest kanten med tannpirkere. Del kjøttet i fire skiver.
Stek kjøttet i smør, 2-3 min på hver side. La det hvile 5 min før det serveres.
Del tomater i to. Stek dem lysebrune med snittflaten ned i stekepanne. Legg dem over i en ildfast form. Strø over salt, pepper og brødkrum. Stek 4 min i ovn på 200 °C med overvarme, slik at toppingen blir sprø.
Avkjøl stekefettet i pannen noe. Tilsett balsamicoeddik, sukker og soya. Kok til det tykner. Smak til med salt og eventuelt sukker. Bruk som saus.
Anrett kjøttet på tallerken. Legg på tomater og saus. Pynt med friske urter.

Bold Title

bottom of page