top of page
Biffpizza med hvitløk- og urtesaus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 poser pizzabunn
400-600 g biffstrimler
1 paprika i strimler
1 ss olje
Salt og pepper
1 glass tomatsaus
2 tomater i skiver
4 ss pesto
200 g ost, revet mager
150 g gorgonzola i biter
1 neve ruccula
1 beger lettrømme
4 ss hakkede urter
3 hvitløkfedd, presset
Lag pizzabunn som anvist på pakken. Kjevle ut fire like bunner.
Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.
Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene. Stek pizzaene i ovn på 250 °C i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.
Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.
Bold Title
bottom of page