top of page

Biffpizza med hvitløk- og urtesaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 poser pizzabunn

400-600 g biffstrimler
1 paprika i strimler
1 ss olje
Salt og pepper

1 glass tomatsaus
2 tomater i skiver
4 ss pesto
200 g ost, revet mager
150 g gorgonzola i biter
1 neve ruccula

1 beger lettrømme
4 ss hakkede urter
3 hvitløkfedd, presset

Lag pizzabunn som anvist på pakken. Kjevle ut fire like bunner.
Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.
Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene. Stek pizzaene i ovn på 250 °C i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.
Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.

Bold Title

bottom of page