Biff og hummerrull med løkringer
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
200 g ytrefilet
150 g hummer
2 salathoder
2 briocher
3 ss majones
3 ss rømme
1 hvitløksfedd
1 chili
1/2 lime
Salt
Pepper
Løkringer:
1 løk
1 dl melk
1 dl hvetemel
Salt
Pepper
5 dl solsikkeolje
Skjær ytrefileten i strimler og brun dem i stekepannen.
Skjær det ferdigkokte hummerkjøttet i like store strimler som kjøttet.
Bland majones og rømme og rør inn finhakket hvitløk og chili.
Rør inn saften av en halv lime og smak til med salt og pepper.
Del opp briochene og fyll dem med salat, ytrefilet, hummer og dressing.
Løkringer:
Skjær løken i tynne ringer. Hell over melk og la det stå i 5 minutter.
Varm oljen i en kjele til 180°C.
Bland hvetemel, salt og pepper.
Ta opp løkringene, rist av overflødig melk og dypp løken i melblandingen.
Pass på at melet dekker godt.
Frityrstek noen løkringer av gangen i ca. 3 minutter avhengig av tykkelse på løkringene eller til de er pent gylne.
Legg løkringene på tørkepapir slik at overflødig olje renner av.