top of page
Biff med hvitløksmør og tomatsalat
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 biff av ytrefilet
Salt og pepper
Olje og smør til steking
8 hvitløksfedd
400 g små tomater
4 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
Salt og pepper
Basilikum og estragon, friske
2 avokado
2 ss limesaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper
Strø salt og pepper på kjøttet. Stek 2 min på hver side i en panne med olje. Skru ned varmen og tilsett smør og knuste hvitløksfedd. Stek videre på lav varme i 4 min.
Del tomater i to. Bland olje og balsamico. Vend tomatene i vinaigretten. Smak til med salt og pepper. Vend inn friske urter.
Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje og del i skiver. Hell over olje og limesaft. Smak til med salt og pepper.
Bold Title
bottom of page