top of page

Biff med hvitløksmør og tomatsalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biff av ytrefilet
Salt og pepper
Olje og smør til steking
8 hvitløksfedd

400 g små tomater
4 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
Salt og pepper
Basilikum og estragon, friske

2 avokado
2 ss limesaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper

Strø salt og pepper på kjøttet. Stek 2 min på hver side i en panne med olje. Skru ned varmen og tilsett smør og knuste hvitløksfedd. Stek videre på lav varme i 4 min.
Del tomater i to. Bland olje og balsamico. Vend tomatene i vinaigretten. Smak til med salt og pepper. Vend inn friske urter.
Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje og del i skiver. Hell over olje og limesaft. Smak til med salt og pepper.

Bold Title

bottom of page