top of page

Biff med gremolata, plommetomater og paprikasmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Paprikasmør:
100 g smør, romtemperert
4 ss pimento, hakket
2 ss limejuice

4 biffer à ca 180 g
12 nypoteter, kokte, i skiver
4 plommetomater, delte
2 ss olje
Salt og pepper

Gremolata:
2 hvitløkfedd, hakket
2 ts sitronskall, revet
2 ts persille, hakket

Feldtsalat til pynt

Miks sammen alle ingrediensene til smøret og sett kaldt.
Gni inn kjøtt, poteter og tomater med olje og legg på grillen. Salte og pepre. Grill til alt er gjennomvarmt og kjøttet er medium stekt.
Bland sammen gremolataen.
Anrett kjøtt, poteter, tomater og salat på fire tallerkener. Dryss gremolata over kjøttet og ha en klatt med smør på toppen, servér.

Bold Title

bottom of page