top of page
Biff med gremolata, plommetomater og paprikasmør
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Paprikasmør:
100 g smør, romtemperert
4 ss pimento, hakket
2 ss limejuice
4 biffer à ca 180 g
12 nypoteter, kokte, i skiver
4 plommetomater, delte
2 ss olje
Salt og pepper
Gremolata:
2 hvitløkfedd, hakket
2 ts sitronskall, revet
2 ts persille, hakket
Feldtsalat til pynt
Miks sammen alle ingrediensene til smøret og sett kaldt.
Gni inn kjøtt, poteter og tomater med olje og legg på grillen. Salte og pepre. Grill til alt er gjennomvarmt og kjøttet er medium stekt.
Bland sammen gremolataen.
Anrett kjøtt, poteter, tomater og salat på fire tallerkener. Dryss gremolata over kjøttet og ha en klatt med smør på toppen, servér.
Bold Title
bottom of page