top of page

Beef Pho

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 porsjoner risnudler, tørkede

1 l god oksebuljong

Ca 300 g oksekjøtt i tynne skiver
4 vårløk i tynne skiver
1 rødløk, i skiver
4 ss frisk koriander, hakket

Tilbehør:
4 limebåter
1 bunt frisk asiatisk basilikum el mynte
100 g bønnespirer
4 ts rød chili, hakket

Bløtlegg nudlene i vann i 15 minutter til de er myke. Sil av vannet.
Kok opp buljongen.
Ha nudler, oksekjøtt, vårløk, rødløk og koriander i fire porsjonsskåler og hell over den varme buljongen.
Server tilbehørene ved siden av.

Denne kan også serveres med soyasaus, hoi sinsaus og chilisaus.

Bold Title

bottom of page