top of page

BANH XEO, Pannekake med reker

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Enkel

Tid: 45 minutter

260 g rismel
80 g hvetemel
2 ts gurkemeie
1 ts salt
6 dl Farris
4 dl kokosmelk
Olje
24 store reker, rensede
3 vårløk, finsnittet
100 g bønnespirer
1 gulrot, finsnittet
1 bunt koriander
1 bunt mynte
1 lime, saften
1 grønn chili, finhakket

Saus
2 ss sitronsaft
2 ss sukker
2 ss fiskesaus
1 chili, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket

Visp rismel, hvetemel, gurkemeie, salt, Farris og kokosmelk til en klumpfri pannekakerøre. Sett røren kaldt over natten. Varm en panne med litt olje.

Ha i pannekakerøre, reker og vårløk, og stek til pannekaken er gyllen. Bland bønnespirer, gulrot, koriander, mynte, lime og grønn chili, og topp de ferdige stekte pannekakene med salaten.

Bland alle ingrediensene til sausen.

Bold Title

bottom of page