top of page
Bakt torsk med stekte poteter
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_1ab3624a61534bc0ac2bc04cbffd2ef6~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g torskefilet
400 g små gulrøtter
6 store poteter
8 laurbærblad
2 egg
250 g smør
4 eggeplommer
Saften av 1 sitron
Olje til steking
Salt og pepper
Del fisken i serveringsstykker, legg dem i en ildfast form, krydre med salt og pepper. Strø hele laurbærblader over. Stek ved 200°C i ca 10 minutter.
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Stek møre og gylne i litt olje. Skrell gulrøttene og kok dem møre i lettsaltet vann.
Smelt smøret. Pisk sammen eggeplommer og sitronsaft i vannbad. Spe inn smøret litt etter litt.
Bold Title
bottom of page