top of page

Bakt søtpotet med valnøtter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 stk søtpoteter
200 g champignon kuttet
½ stk rødløk finkuttet
1 fedd hvitløk finkuttet
100 g valnøtter grovhakket
70 g fetaost
3 dl rømme
Solsikkeolje
Salt og pepper

Del potetene i to og stek de i ca. 20 min på 200 °C til de blir møre.
Stekt sopp, rødløk, hvitløk og valnøtter i en stekepanne.
Tilsett rømme og smak til med salt og pepper. Eller ønsket krydder.
Når potetene er ferdig stekt, bruke man en skje eller gaffel til å grave et lite hakk slik at du kan få plass til fyllet.
Tilsett fyllet i potetene og tilsett fetaost. Kan godt gratineres i 10 min. tilbake i ovnen.

Bold Title

bottom of page