top of page

Bakt potet med rekefyll og salat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 bakpoteter

100 g reker i lake
250 g cottage cheese naturell
1 1/2 ss pepperrot, revet fersk
2 ss dill, hakket frisk
Salt og pepper

4 never salat, frisk grønn
3 plommetomater
1 rødløk i ringer
12 kalamata-oliven
4 ss vinaigrette

1 sitron i båter
Dill til pynt

Prikk noen hull i skallet på potetene og stek dem i mikrobølgeovn på full effekt i 10-15 min til de er møre.
Kutt reker i mindre biter og bland med cottage cheese, pepperot og dill. Smak til med salt og pepper.
Bland alle ingredienser til salaten og anrett på fire tallerkener. Lag et snitt i potetene og ha i rekerøren. Pynt med dill og sitronbåt.

Ha gjerne rogn eller kaviar i røren. Servér med brød til.

Bold Title

bottom of page