top of page

Bakt lyr med potet-/eggsalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 egg
2 ss kapers
600 g poteter
Noen salatblader
800 g lyrfilet
Salt og pepper

Saus:
1 eggeplomme
1/2 ss honning
1 ss fin sennep
1 dl soyaolje

Hardkok eggene (11 minutter), fjern skallet og del dem i to. Avkjøl. Stek kapersen sprø i stekepanne. Skjær skrelte poteter i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann. Vask salaten og del den i grove biter.
Skjær fileten i serveringsstykker, ha på salt og pepper og stek i ildfast form ved 150°C i 10 minutter.
Pisk sammen eggeplommer, honning og sennep uten oppvarming. Spe med olje til sausen er glatt. Smak til med salt og pepper.

Bold Title

bottom of page